Export en Logistiek‚Äč

“KLASSE afnemers profiteren van succesvolle exportstrategie.”

KLASSE levert wereldwijd sperma van fokberen om de genetische vooruitgang te versnellen. De KLASSE Beersperma-index (BSI) biedt inzicht in de houdbaarheid en kwaliteit van sperma. Het wagenpark van KLASSE is voorzien van geconditioneerde auto’s.¬†Daarnaast worden internationale leveringen voorzien van loggers die de temperatuur gedurende het transport in het vliegtuig registreren. Constante optimalisatie van export transport vormen een belangrijke basis voor ons succes.

“Binnen 24 uur overal ter wereld nieuwe generaties varkens fokken.”

KLASSE maakt gebruik van de beste en snelste route om afnemers, waar ook ter wereld, te bereiken. KLASSE heeft met haar productielocaties een unieke uitgangspositie. De vliegenvelden van Amsterdam, Dusseldorf, Eindhoven en Luik liggen binnen handbereik. Dagelijks verstuurt KLASSE varkenssperma naar afnemers over de hele wereld.

Door de succesvolle exportstrategie, heeft KLASSE de beschikking over de beste genetica. Hier profiteren de Nederlandse en Belgische varkenshouders maximaal van, waardoor ook zij direct toegang hebben tot de beste beren wereldwijd.

varkensejaculaat vangen voor export
export van varkensgenetica

Neem contact met ons op voor meer informatie