Gezondheid

“De beste genetica met de hoogste gezondheidsstatus.”

Een hoge gezondheidsstatus van de beren zorgt voor:

Door een goede bio-security, constante monitoring, beoordelen van bloeduitslagen, anticiperen en daar waar nodig te handelen, waarborgt KLASSE de hoge gezondheidsstatus van onze beren.

“KLASSE heeft haar eigen, uitgebreide monitoringsprogramma.”

Naast de standaardeisen, die vanuit de Nederlandse en Europese wetgeving worden gesteld aan KI-stations, heeft KLASSE haar eigen, uiterst zorgvuldig monitoringsprogramma. Door een strak monitoringsschema en ondersteunend vaccinatiebeleid, is KLASSE een betrouwbare partner als het om veiligheid gaat, zowel nationaal en internationaal. Het internationale karakter van KLASSE maakt dat extra monitoring wordt uitgevoerd vanwege de hoge eisen van wereldwijde afnemers. Naast de wereldwijde afnemers profiteren alle lokale partners van KLASSE van deze strategie.

“KLASSE ontwikkelt zich continue door om de hoge gezondheidsstatus te waarborgen.”

In samenwerking met dierenartsen en verschillende laboratoria, focust KLASSE zich constant op de meest praktische en betrouwbare testmethodes. Hierdoor ontwikkelt KLASSE zich continue door, en wordt de hoge gezondheidsstatus gewaarborgd.
Eén van onze speerpunten is het diervriendelijk afnemen van monstermateriaal, de beren ervaren hierdoor minder stress wat de gezondheid, het welzijn, spermakwaliteit en het werkplezier van onze medewerkers ten goede komt.

Neem contact met ons op voor meer informatie