KLASSE viert 25 jaar jubileum met groot evenement en opening van het nieuwe kantoor.

Vorige week hebben we de officiële opening van ons nieuwe kantoor, laboratorium en distributiecentrum bij KLASSE gevierd. In totaal waren er ongeveer 600 aanwezigen gedurende het driedaagse evenement.

Donderdagavond vond opnieuw het DuRock-festival voor jonge varkenshouders (18-35 jaar) plaats. De avond begon met een rondleiding door het nieuwe kantoor, gevolgd door een presentatie van een DanBred zeugenbedrijf uit Bakkeveen. De presentatie bood voldoende stof tot nadenken over het belang van het produceren van efficiënte vleesvarkens. Vervolgens begon het feest met een pubquiz en ging het feest tot in de late uurtjes door, met muziek en netwerkmogelijkheden voor de jeugd in onze sector.

Vrijdagmiddag opende Torben Aarris, CEO van DanBred, het kantoor officieel tijdens de periferie middag. Aarris sprak over het belang van het produceren van hoogwaardige eiwitten, zowel nu als in de toekomst, en benadrukte de integrale rol van DanBred hierin, evenals de genetische impact ervan. Vrijdagavond werd er nog een succesvolle klantavond georganiseerd met rondleidingen en een heerlijk diner.

Zaterdag was de dag waarop gezinnen konden langskomen, met ‘s avonds een feest voor voormalige en huidige medewerkers van KLASSE en hun gezinnen. Tijdens de avond werden Toon en Mark in het zonnetje gezet voor hun betrokkenheid, aangezien zij ook hun 25-jarig jubileum vierden!

We danken iedereen die aanwezig was. Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u nog vragen, interesse of onduidelijkheden heeft.