Ben je commercieel gedreven en lijkt het je leuk om samen te werken met klanten in het buitenland? KLASSE is leverancier van varkensgenetica uit Sint-Oedenrode. Vanuit meerdere productielocaties in Nederland, België en Duitsland levert KLASSE vers en diepgevroren sperma naar meer dan 20 landen wereldwijd. De kwaliteit van het sperma is grote deels afhankelijk van het transport, waardoor alles optimaal moet verlopen.

Wegens groeiend wereldwijd succes breiden we het exportteam uit. Hier liggen zoal logistieke als commerciële kansen. We kunnen bekijken wat jou goed past.

Wij zoeken iemand met:

  • Oog voor detail.
  • Commercieel inzicht.
  • Uitstekende communicatie (Nederlands en Engels als hoofdtaal).


Wij bieden:

  • 25 vakantie dagen.
  • Markconform salaris.
  • Veel vrijheid om je werkuren in te richten zodat ze jouw passen.
  • Mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken.
  • Kansen om jezelf te ontwikkelen.
  • Team met een goede verdeling van jong/oud, man/vrouw en hakken/klompen.


De werkzaamheden zijn wisselend maar zo kan je dag eruitzien:

Je begint vroeg in de ochtend om de fysieke exporten de deur uit te krijgen. Je bent om 6 uur op kantoor en tijdens je eerste bak koffie begin je met het invoeren van de productgegevens van de genetica dat vandaag geëxporteerd gaat worden. Om 7 uur belt de NVWA om te controleren of alle gegevens kloppen en bij goedkeuring mag het sperma de deur uit. Met de nodige documentatie begin je de pakketten in te pakken. Om 9 uur komt de koerier die de pakketten meeneemt naar het vliegveld waarna jij de klant daarvan kunt informeren.

10 uur en de helft van de werkdag zit er al op. Vervolgens heb je een meeting met een potentiële grote internationale klant gepland staan waarbij je ze haarfijn uitlegt wat onze mogelijkheden zijn om te leveren. Dit heb je van tevoren zelf uitgezocht zodat je goed weet wat het meest efficiënt en betrouwbaar is.

Daarna is er nog tijd om jezelf te verdiepen in de logistieke processen en verbetering daarvan. Op het einde van je dag boek je de laatste vluchten voor exporten die volgende week vertrekken.

Ben je geïnteresseerd, neem dan gerust contact op met ons voor een kennismakingsgesprek.
Mail naar info@klasse.nl, bel naar 06-83638220 of vul het formulier in.

Contactformulier logistiek Management/sales export