Nieuwe manager KLASSE en DanBred

Met de nieuwe rol als manager DanBred Nederland en KLASSE zet de heer Vlemminx per 1 mei a.s. een stap naar de fokkerij. Hij zal Stefan Derks opvolgen die vorig jaar verantwoordelijk werd voor DanBred Europa.

Jos is opgegroeid op een varkensbedrijf in Oirschot en is daarmee geen onbekende binnen de sector. Hij heeft ruime ervaring opgedaan met posities binnen de varkenshandel en de internationale agrotechniek.

Jos Vlemminx, “het fokprogramma van DanBred interesseert me enorm omdat het economisch belang van de varkenshouder het fokdoel bepaalt”.

Als voormalig varkenshouder werkte ik met genetica uit Denemarken en maakte daarmee een grote sprong in de technische resultaten van onze vleesvarkens met een hoge biggenproductie.

Wereldwijde afzet sperma KLASSE

Daarnaast is KLASSE als bedrijf uitgegroeid tot één van de drie grote Ki-stations in Nederland met een sterke exportpoot. De wereldwijde afzet van DanBred genetica via de export van sperma is een extra reden om voor dit mooie bedrijf te gaan werken, aldus Jos Vlemminx.

Stefan Derks, “wij zijn blij met de komst van Jos en zullen er alles aan doen hem te ondersteunen in zijn nieuwe rol”.

Binnenkort zal Jos starten met een inwerkperiode bij DanBred en KLASSE. Jos zal zich natuurlijk dit voorjaar zelf aan u gaan voorstellen.

 

“Het KLASSE team”

“Het DanBred team”