Over ons

KLASSE zorgt voor de distributie van fok- en eindberensperma van zowel DanBred als andere belangrijke partners. Afnemers in Nederland en België hebben als eerste toegang tot de snelste genetische vooruitgang net zoals topfokbedrijven in ruim 20 andere landen wereldwijd.

“Een hoge gezondheid, de genetische waarde en het logistiek netwerk bepalen het succes van KLASSE.”

DanBred genetica garandeert afnemers de beste karkaskwaliteit en een hoge productiviteit. In de nabijheid van Eindhoven huisvesten wij onze superieure fok- en eindberen waarvan dagelijks sperma wordt gewonnen.

Gezondheid, genetische kwaliteit en het logistiek netwerk zijn de belangrijkste parameters die het succes van KLASSE bepalen. Waarbij de hoge gezondheid en de PRRS vrije status van de fok- en eindberen voor alle afnemers van belang zijn. Daarnaast werkt KLASSE sinds 2015 met de berenmonitor, een individueel volgsysteem voor het bepalen van de prestaties van Ki-beren. Varkensbedrijven genereren veel reproductiedata, deze verzamelen en analyseren geeft KLASSE inzichten die dagelijks gebruikt worden om een verdere vooruitgang te realiseren.

De afnemers van KLASSE profiteren van de enorme inspanning die DanBred samen met haar onderzoekscentrum SEGES levert om de snelste genetische vooruitgang te realiseren.

De samenwerking met DanBred is een strategische keuze, met als direct gevolg een uitbreiding van het aantal fokberen gehuisvest in het nieuwe sperma-win-station in Son. In de nabijheid van de belangrijkste luchthavens van Europa, geeft het DanBred de mogelijkheid de beste genen in minder dan drie uren in het vliegtuig te zetten naar alle landen wereldwijd. Een logisch gevolg dat de beste genetica gehuisvest wordt op de sperma-win-stations van KLASSE. Uiteraard is deze genetica ook beschikbaar voor de Nederlandse en Belgische varkenshouder die hier direct van profiteert.

“KLASSE levert genen naar belangrijke topfokbedrijven over de hele wereld.”

KLASSE sperma-winstations zijn uitgerust met de nieuwste technieken en veiligheidssystemen. Zoals koeling van inkomende lucht via grondbuizen en overdruksystemen met luchtfiltering. Hiermee borgt KLASSE de gezondheidsstatus van de beren, wordt er een prettig werkklimaat gecreëerd en is de impact op het milieu verantwoord.

Team

Over ons - foto Stefan

Stefan

Directeur

info@klasse.nl

Over ons - Mark

Mark

Verkoop & genetica

info@klasse.nl

Over ons - Toon

Toon

Logistiek & productie

info@klasse.nl

Over ons - Jeroen

Jeroen

Hoofd laboratorium

info@klasse.nl

Over ons - Sandra

Sandra

Administratie & organisatie

admin@klasse.nl

Over ons - Ilse

Ilse

Gezondheidsspecialiste

info@klasse.nl

Over ons - Hilde

Hilde

Export manager

export@klasse.nl

Over ons - Mandy

Mandy

Laboratorium & back-office

admin@klasse.nl

Over ons - Ilka

Ilka

Junior export manager

admin@klasse.nl

Over ons - John

John

DanBred accountmanager

jn@danbred.com

Veerle

Verkoop & marketing

info@klasse.nl

Neem contact met ons op voor meer informatie