Vacature: Exportmanager bij KLASSE/DanBred NL

export-klasse-ki

“Ben jij de gedreven professional die klaar is voor een avontuur vol diverse uitdagingen, grensverleggende ambities en het stimuleren van wereldwijde groei? Stap in de wereld van de varkensgenetica! Dit is jouw kans om een sleutelrol te spelen in het vormgeven en vergroten van de export bij KLASSE/DanBred NL.”

KLASSE, een vooraanstaand KI-station voor varkens, is toegewijd aan de verkoop van hoogwaardig varkenssperma aan Nederlandse boeren, waarmee de volgende generatie varkens wordt gefokt. Naast onze nationale activiteiten zijn wij verantwoordelijk voor de export van varkensgenetica naar meer dan 25 landen wereldwijd. Onze focus ligt op het leveren van topkwaliteit varkenssperma, zowel vers als bevroren, met als strategisch doel om onze export in de komende jaren aanzienlijk te laten groeien.

Als exportmanager ben jij het primaire aanspreekpunt voor onze klanten. Dit betekent dat je betrokken bent bij internationale verkoop, klantrelatiebeheer en het effectief afhandelen van klachten. Bovendien werk je nauw samen met het exportteam om optimale logistieke oplossingen te vinden in elk gebied en de vereiste certificeringen te verkrijgen voor het verzenden van levend materiaal.

Onder jouw verantwoordelijkheden valt ook het initiëren van het diepvriesproces voor sperma, waarbij je inspeelt op de groeiende vraag in de markt.

De ideale kandidaat voor deze functie kenmerkt zich door:

–  Een ondernemende geest en het vermogen om zelfstandig koers te bepalen.

–  Enthousiasme voor klantcontact.

–  Goede beheersing van de Engelse taal.

–  Houdt van gevarieerd werk.

Wat wij bieden:

–  Een vrije werksfeer waarin vertrouwen in de werknemer voorop staat.

–  Een hecht team van collega’s.

–  25 vakantiedagen.

–  Bespreekbaar salaris, afhankelijk van ervaring.

Indien jij geïnteresseerd bent in deze uitdagende positie of meer informatie wenst, neem dan contact op met Jos Vlemminx, Countrymanager DanBred Nederland.

Telefoon: +31 653440345 E-mail: Jovl@danbred.com