Vacature: Specialist – Diepvriessperma varkens

lab-klasse-ki

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarbij je het gehele proces van begin tot eind kunt sturen? We zijn momenteel op zoek naar een gedreven specialist met expertise in diepvriessperma voor varkens. De vraag naar hoogwaardig diepvriessperma bij ons KI-station voor varkens, KLASSE, blijft groeien. We zoeken iemand die in staat is om de volledige regie te nemen over het diepvriesproces voor varkenssperma.

KLASSE, een vooraanstaand KI-station voor varkens, is toegewijd aan het leveren van hoogwaardig varkenssperma aan Nederlandse boeren, waarmee de volgende generatie varkens wordt gefokt. Naast onze nationale activiteiten hebben we de verantwoordelijkheid voor de export van varkensgenetica naar meer dan 25 landen wereldwijd. Ons voornaamste doel is het leveren van topkwaliteit varkenssperma, zowel vers als bevroren, met als strategische ambitie om onze export in de komende jaren aanzienlijk te laten groeien.

Als specialist in diepvriessperma voor varkens houd je je bezig met het ontwikkelen van het diepvriesproces. Je taken omvatten onder andere het inrichten van het diepvries lab, het opstellen van planningen, het beheersen van de technische aspecten, het schrijven van protocollen en het adviseren van klanten na ontvangst van het sperma. In nauwe samenwerking met andere laboranten en het exportteam zorg je voor een passende planning en garandeer je de maximale kwaliteit van het diepgevroren sperma.

De ideale kandidaat voor deze functie kenmerkt zich door:

–  Een ondernemende geest en het vermogen om zelfstandig richting te geven aan projecten.

–  Een passie voor onderzoek en technische innovatie.

–  Gedetailleerd en nauwgezet werken.

Wat wij bieden:

–  Een vrije werksfeer waarin vertrouwen in de werknemer voorop staat.

–  De kans om deel uit te maken van een hecht en professioneel team.

–  Een parttime dienstverband van 16-24 uur per week.

–  25 vakantiedagen.

–  Een salaris dat bespreekbaar is en afhankelijk is van jouw ervaring en kwalificaties.

Als deze uitdagende positie je aanspreekt of als je meer informatie wenst, neem dan contact op met Jos Vlemminx, Countrymanager DanBred Nederland.

Telefoon: +31 653440345 E-mail: Jovl@danbred.com